mandag den 16. november 2009

We're The Danish Fighters



Her i lørdags var Sofie, Lars, Erik, Andreas og jeg alle ude og skyde med laserguns. Vi er flere som har været helt opsatte på at komme ud at skyde – sådan med rigtige pistoler og gevær :D Vi har derfor flere gange været ude og lede efter steder hvor vi kunne komme til det. Første gang havde Andreas fundet et sted inde på nettet, så han, Erik, Kristian og jeg hoppede forventningsfulde ind i en taxa og af sted gik det. Efter en times kørsel ud af byen og efter megen banden og svovlen på kinesisk fra vores taxachauffør endte ude i et industri slash hutongkvarter slash kostalde område xD Her fik vi så at vide at det sted vi var endt havde man før i tiden kunnet skyde, men nu var den pågældende bygning lavet om til et center for pigeon race!!!!! Ved ikke heeeelt hvordan det foregår – måske gælder det for ens due om først at flyve rundt i ringen?
Nåh men den tur fik vi ikke rigtig noget ud af – anden end en go lang lur på vej hjem xD så prøvede vi også her i går at komme ud at skyde. Her i Tianjin skulle der nemlig eftersigende ligge en park, hvor man kunne lave alt muligt som f.eks. at skyde. Så denne gang havde vi også fået lokket Anne, Sofie og Lars med, men resultatet blev nogenlunde det samme… Denne gang endte vi i en meget dyr golfklub! Men for at turen ikke skulle være helt spildt besluttede vi os for at gå en tur – som det så viste sig at vi ikke måtte. Haha klubben sendte faktisk en vagt ud efter os i en golfvogn. Men så fik vi alle da en gratis tur i sådan en ;p Hep Hey!!!
Men som jeg startede med at sige så har jeg været ude og skyde med laserguns her i lørdags. Første gang vi rent faktisk er kommet ud til det pågældende sted vi ledte efter og det stadig var der xD Nåh men det gode ved det her, ud over at vi fik lov til at skyde med laserguns, var det, at vores modstandere var kinesere ;p Der er altså et eller andet meget tilfredsstillende ved at kunne rende rundt og ”skyde” de kinesiske modstandere. Høhø… måske har vi nu fundet den perfekte måde at kunne komme nemmere igennem den kinesiske hverdag ;p we need to get rid of our stress and frustration… og så er det jo endda i en ”ikke-voldelig” og konstruktiv måde ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar